Wat kan Personal Consult voor u betekenen?

  • Interim manager (Finance of credit control)
  • Interim Chief accountant
  • Project leader
  • Ondersteuning bij SAP implementaties of andere ERP implementaties
  • Opleiding binnen uw boekhoudafdeling of debiteurenafdeling
  • A – Z accountant met sterke competenties

Externe audit

Heel wat boekhoudingen hebben een tamelijk hoge druk of nood aan hulp bij een externe audit.

Vooral als de boekhoudkundige afdeling klein is en het werk zich allemaal op de bureau van 1 of 2 personen op stapelt.

Ook hulp bij belastingcontrole of sociale controle, begeleiding in de voorbereiding is mogelijk te bespreken.

She’s got the ability to ‘get it done’

Peter Bullough

Tijdsbesparende herstructurering

Er vormt zich een probleem wanneer je tijdelijk of blijvend overstelpt bent van het werk en je niet meer volgen kan, voor je het goed en wel door hebt begint er zich een stapel te vormen waar je niet meer over kan en daaruit vloeien er diverse problemen en heel veel stress.

Hierin help ik eerst en vooral de stapel op te ruimen en een goede structuur organiseren op uw maat. Indien er een nood is aan hulp, kan ik ook een partner zijn binnen uw onderneming om uw administratie op orde te houden, ook eventuele rapportage opmaken om beter inzicht te verwerven is mogelijk.

Crisis Management

Staat u voor een herstructurering en hebt u nood aan een financieel crisis manager?

Een goede structuur aanbrengen, automatiseren van bepaalde processen binnen uw boekhouding en een sterk teambegeleiding zijn noodzakelijke dingen die staan te gebeuren bij een herstructurering.

In deze moeilijke emotionele tijden voor uw team een neutraal persoon voorzien die u en vooral ook hen helpt dit zo goed mogelijk aan te pakken is een verantwoorde beslissing.

Onze toegevoegde waarde voor u

Door de jaren heen heb ik vele kansen gekregen en aangenomen door uitzonderlijke business omstandigheden die zich hebben voorgedaan in de bedrijven waar ik heb gewerkt.

Mijn sterke ervaring binnen debiteurenbeheer heb ik te danken aan de bedrijven waar ik voor gewerkt heb die in faillissement zijn gegaan. De grote leerschool is vooral om aan de andere zijde van de telefoon te zitten en zelf moeten meedenken om de liquiditeitsproblemen onder controle te houden.De leveranciers die het meeste achter je aanzitten worden mee bovenaan de betalingslijst gezet.

Deze ervaringen vormen de basis voor mijn debiteurenbeleid, binnen Kingspan heb ik dan de mogelijkheden gekregen om deze verder te ontplooien door zelf een afdeling te kunnen opstarten en later in mijn loopbaan bij Kingspan ook bij diverse andere sites de debiteurenafdeling te kunnen herorganiseren.

Onze financiële ervaring

Mijn sterke ervaring binnen Finance is gestart onderaan de ladder als hulpboekhouder, door reorganisatie binnen het bedrijf en een hoofdboekhouder die in me geloofde heb ik veel geleerd op korte termijn en zo een basis kunnen leggen om verder door te groeien.

Daarna heb ik nog voor 2 bedrijven gewerkt die in faillissement zijn gegaan, deze ervaringen hebben zeker een invloed gehad op mijn sterk ontplooit verantwoordelijkheidsgevoel en teamgeest.

In 2007 ben ik gestart bij Kingspan als Finance Manager en heb ik een sterke financiële all around basis opgebouwd, van boekhouding A – Z, tot rapportage binnen een internationale omgeving, interne en externe audits, btw controles, budgettering, forecasting, wagenpark, leasing, verzekeringen, SAP implementatie,… al deze taken met supervisie vanop afstand.

In deze functie was verantwoordelijkheidszin, stiptheid, pro-actief meedenken zeer belangrijk om de afdeling goed te laten draaien.